Vi har her samlet de vigtigste oplysninger i forhold til dagligdagen i Stockholmsgave Udflytterbørnehave. Hvis I bliver i tvivl om indholdet skal I endelig spørge.

På barnets 1. dag i børnehaven, forventer vi, at I som forældre kommer med. Dette skaber tryghed for barnet samt giver os god mulighed for at snakke og lære hinanden lidt at kende. Samtidig kan I få et lille indblik i børnehavens hverdag og rutiner. På 1. dagen finder vi sammen ud af, hvordan de følgende dage skal forløbe. Det kan  være nødvendigt I er med 2 eller 3 dage mere.

Opsamling: Vi har opsamling i Upsalagade 19. Husk at Tjekke jeres barn ind på Ipaden når i aflevere i opsamlingen. Om morgenen mellem kl. 7.00 og kl. 8.10 er der stille aktiviteter til de børn som er mødt tidligt. Kl. 8.15 samler vi børnene, får overtøj på og gør os klar og så går vi op til bussen. Ude ved bussen er det først de børn som vi har ansvar for, der kommer ind – dernæst kommer børn som står derude med deres forældre ind.

OBS: Aflevering efter kl. 08.15 foregår ved bussen, hvor der vil være en voksen der kan tage imod jeres barn.

Afgang: Bussen kører præcis kl. 8.40, men det er nødvendigt, I er her senest 10 min før, så Jeres barn får en så rolig aflevering og afgang som muligt. Der er megen morgenaktivitet og mange mennesker ved bussen og vi skal nå at få børnene på plads, spænde seler, tælle og sørge for den generelle sikkerhed inden vi kører kl. 8.40.

Hjemkomst: kl. 15.35: Hvis du ønsker at hente dit barn ved bussen, er det vigtigt, at du sammen med de øvrige forældre venter på fortorvet hvor bussen ankommer. Vi kalder en efter en, de børn ud der bliver afhentet ved bussen og I skal komme helt hen til os ved busdøren og tage imod Jeres barn. Det er vigtigt I er opmærksomme på hvornår vi kalder og kommer hurtigt over efter Jeres barn, så hele afhentningsseancen med mange mennesker kan foregå så sikkert og gelinde som muligt. Ingen cykler og barnevogne foran bussen. Dernæst går de øvrige børn ind i opsamlingen med personalet.
De børn, der er i opsamlingen leger og har det rart indtil de bliver hentet. Alle børn skal være afhentet senest kl.17.30 fra mandag til torsdag og kl.17.00 fredag.

Aflevering og afhentning i børnehaven: I er velkomne til selv at aflevere og hente i Børnehaven. I kan komme med jeres barn efter kl.9.00 og i kan hente jeres barn inden kl.15.00. Vær opmærksom på, at vi kan være taget på tur, hvis vi ikke ved at i kommer. Derfor er det en god ide at aftale på forhånd eller at ringe og sikre sig , at vi er i børnehaven.

Stuerne: I Stockholmsgave er der 3 stuer - Guldsmedestuen, Rævestuen og Anemonestuen. Dette er børnenes faste base og i starten holder vi vores nye børn lidt tæt til stuerne, da de lige skal have tid og ro til at vænne sig til de nære omgivelser og personalet på stuen. Efter lidt tid åbner vi dørene lidt mere op, så børnene også har mulighed for at besøge legekammerater fra de andre stuer eller bare udforske rammerne lidt mere. Derudover er der masser af fællestid på legepladsen. Vi deler ofte børnene op i enten aldersintegrerede grupper, venskabsgrupper, mindre grupper eller andre slags grupper, hvor vi laver målrettet pædagogisk arbejde på tværs af stuerne.

Personale: På Guldsmedestuen er Trine (pæd.), Rikke (pæd.) og Mark (medhj.). På Rævestuen  er Michala (pæd.), Liilja (pæd.),og Jeanette (pæd.medhj.). På Anemonestuen er Maud (Pæd.), Jakob (pæd.) og Rasmus (Pæd.medhj.) Ud over dette, har vi Claudia i køkkenet, der er ansvarlig for maden. Vi har ligeledes studerende i kortere eller længere praktikforløb på de 3 stuer.

Rygsæk: Barnet bedes dagligt medbringe sin egen lille rygsæk. Husk at tømme den hver dag.

Skiftetøj: I Stockholmsgave har børnene en garderobe med plads til skiftetøj, et sæt regntøj, gummistøvler mm. Det er vigtigt at tøjet i garderoben følger årstiden og husk tydeligt navn i alt tøj, gummistøvler osv. Hvis barnet bruger ble, medbringes disse hjemmefra og gerne en pakke ad gangen. Vi ser helst at barnet har todelt undertøj på i børnehave. Altså ingen bodystocking.

Info om dagen: foregår via KbhForældre.dk hvor I dagligt modtager opslag fra os i form af billleder eller dagbogen.  

Fri, ferie og sygdom: Husk at give besked herom via Kbhforældre.dk