Beredskabsplan for Stockholmsgave

I tilfælde hvor det ikke er muligt at benytte Stockholmsgaves opsamler på Linnésgade 16 pga. politi-afspærring ved Nørreport station. 

Vi håber naturligvis aldrig at det vil blive aktuelt, men forældrerådet, personale og ledelse vurderer, at det er hensigtsmæssigt at have en plan at følge, så alle kan føle sig sikre i situationen.


Hvis forældre eller personale bliver orienteret om, at Nørreport Station er lukket eller det på anden måde er umuligt at komme ind i området, skal Søren eller Maud kontaktes. De tager kontakt til politiet 3314 1448 og undersøger fakta, inden der skrides til yderligere handling.


Hvis det ikke er muligt for bussen at returnere til opsamleren om eftermiddagen kontaktes alle forældre via SMS og e-mail. Det oplyses at opsamleren ikke er tilgængelig og der er afhentning i Vendersgade eller alternativt i Børnehuset i Nansensgade.


Vi opfordrer til i sådan en situation, at så mange børn som muligt afhentes ved bussen.

De børn, der ikke er afhentet i Vendersgade, går sammen med personalet til Børnehuset i Nansensgade, i gymnastiksalen, hvor forældrene kan afhente deres barn inden kl 17.


Hvis opsamleren ikke kan benyttes om morgen, er der aflevering mellem kl. 7-8 i Børnehuset Nansensgade i gymnastiksalen. Efter kl 8, skal man aflevere ved bussen i Vendersgade, hvor der er personale til stede.


Det er vigtigt at alle forældres mobiltelefonnumre og e-mail adresser er opdateret, både på stuens mobil og på digital daginstitution.Vigtige mobilnumre og adresser;


Søren 51924520

Maud 27284905


Guldsmedestuen 21331184

Rævestuen   21331073

Anemonestuen 51680148


Busholdeplads; Vendersgade mellem Nørre Farimagsgade og Nansensgade


Børnehuset Nansensgade

Nansensgade 46

1366 KBH K
Søren Emil Markeprand

Mikkelborg/Stockholmsgave