Velkommen til Stockholmsgave

Det specielle ved Stockholmsgave Centrum udflytterbørnehave er, at den ligger tæt på København i naturskønne omgivelser ved Dyrehaven, Fortunen og Ermelunden. Børnehaven råder over en stor naturgrund på 17000 kvm, der udgør børnenes legeplads. Stockholmsgave Centrums hovedfokus er natur og udeliv, hvor vi bruger naturens utallige muligheder for fordybelse og udfordringer for at skabe det hele menneske. Vores værdier er anerkendelse, dialog, forandring og vi tilstræber at disse værdier ses i vores daglige arbejde og i vores tilgang til arbejdet med børn, forældre og samarbejdspartnere. I Stockholmsgave har vi ca. 66 børnehavebørn i alderen 2-6 år. Udflytterbørnehaven ligger på Klampenborgvej 135 i Lyngby, og opsamlingen ligger i Upsalagade 19 i København Ø
Stockholmsgave er for børn i Københavns Kommune og er en del af den overordnede klynge IBØ C

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.