Hvis jeres barn kommer i opsamlingen i tiden mellem 7.00 og 8.15 skal I henvende jer til personalet for at blive tjekket ind og vinke farvel, med hjælp fra personalet.

Børn, der ankommer til opsamlingen efter kl. 8.15, skal afleveres til det pædagogiske personale oppe ved bussen. Alle i opsamlingen er i gang med at tage tøj på, pakke sammen og gøre klar til busturen.

Kl. 8.20  kommer børnene og personalet op fra opsamlingen og går først ind i bussen, sammen med de voksne, der følger dem. Dernæst går børnene, der er afleveret til personalet ved bussen ind.

Der står en voksen fra børnehaven ved busdøren og hjælper de børn op i bussen, som bliver afleveret af deres forældre ved bussen. Når de kommer ind i bussen, bliver de tjekket ind.

Afgang om morgenen med bussen fra Upsalagade

Mødetid ved bussen er kl. 8.20

Grunden til at mødetiden er kl. 8.20, er, at vi har brug for tid, for at kunne tage imod jeres børn, på en respektfuld og anerkendende måde. Dermed kan vi fylde bussen stille og roligt, og jeres barn, har god tid til at komme op i bussen, finde en siddeplads, tage sin rygsæk af og sætte sig ned og tage sele på. Vi har ikke faste pladser i bussen og derfor skal jeres barn også have tid til at finde ud af hvor de vil sidde og sammen med hvem.

VIGTIGT - Info omkring aflevering ved bussen

Ved busdøren skal jeres barn have sin rygsæk på ryggen så de har hænderne frie til at holde fast når de går op og ned af trapperne i bussen.

Når I afleverer jeres barn ved bussen, har vi brug for at I siger farvel udenfor bussen og ikke går med op i bussen, da dette skaber en masse uro og gør det svært for os at tage imod de resterende børn. 

Når i har sagt jeres farvel ved busdøren er det vigtigt at i giver jer på vej og ikke bliver stående ved bussen og vinker.

Især nye børn der lige er startet kan have svært ved, at kunne se deres forældre ud gennem vinduet, men ikke kunne komme ud til dem. Nogle gange sidder vi i op til ti minutter  inden alle er kommet på plads, og vi skal køre, og det kan for nogen være en al for lang afsked hvis i står og vinker.

Vores erfaring siger os, at hvis barnet er ked af det ved afleveringen, er det vigtigt at afskeden bliver kort, og at I går, efter I har sagt farvel ved indgangen til bussen. På den måde har vi nemmere ved at få lov og trøste jeres barn, når det ikke samtidig kan sidde og se på jer gennem vinduet, men ikke få lov at komme ud til jer.

Inden kl.8.40 skal personalet have talt alle børn og checket at de er spændt fast

Vi kører  kl. 8.40 - Vi venter ikke

VIGTIGT - Beskeder ved bussen

Det er vigtigt, at I giver besked til os hvis det er andre end jer selv der henter samt beskeder omkring tøj der skal med hjem og lignende.

Selvom vi prøver vores bedste at huske alle beskeder ved bussen så beder vi jer om at skrive dagens beskeder til stue mobiltelefonen så har vi et bedre overblik over dagens beskeder når vi kommer op i børnehaven.

VIGTIG - Brug telefonen

Hvis I gerne vil snakke med os, er I altid meget velkomne til at ringe til os. Eller hvis det var en svær aflevering, og I gerne lige vil vide, hvordan jeres barn har det, er I også altid meget velkomne til at ringe eller skriv på stue mobilen.  Det er også en god idé at sige om morgenen ved bussen, hvis I gerne vil tale med os. Så kan vi ringe jer op til en snak, når vi har tid til at gå fra ude i børnehaven. 

Kl. 9: Vi ankommer til Stockholmsgave kl.9.00

Busturen hjem fra børnehaven til opsamlingen

Vi kører fra stockholmsgave præcis kl. 15.15 og regner med at være hjemme i Upsalagade kl. ca.kl.15.35 afhængig af trafikken.

VIGTIGT - Husk altid at sige farvel til en voksen hvis i henter ude i udflytterbørnehaven så vi ved at jeres barn er hentet og krydset ud.

På vej hjem, om eftermiddagen, har vi stilletime. Her er der mange der sover, og har brug for at slappe af og fordøje de mange indtryk fra dagen. Dem der ikke sover, taler med en stille stemme eller lytter til en historie.

 Vi tilstræber, at hjælpe de børn ud af bussen først, hvor vi kan se, forældrene er kommet.

Det er meget vigtigt, at i forældre, der er kommet for at hente jeres barn ved bussen, kommer hen til busdøren når i hører jeres barns navn blive råbt op og kommer ud af bussen. Når i har hentet jeres barn bedes i går væk fra busområdet så deres give plads til dem der ikke er hentet endnu.

De børn der ikke er afhentet ved bussen går i selskab med personalet ned i opsamlingen til senere afhentning.