Nytårskur
Vi indleder året med en nytårskur for børn og personale. Børnene tager deres nytårshatte med, vi pynter op og hygger os med kransekage. Nytårskuren ligger på en af de allerførste dage efter juleferien.

Fastelavn
Hvert år omkring fastelavnstid klipper og klistrer vi flotte masker, katte til at pynte stuerne med. Vi holder fastelavn med tøndeslagning, udklædning, fremvisning af kostumer, sanglege og fint pyntede fastelavns-frokostborde. Vi maler også selv vores fastelavnstønder og Claudia bager dejlige fastelavnsboller til os i køkkenet.

Bedsteforældredag
I april/ maj inviterer vi på kaffe (og kage) og ren og skær hygge for børnenes bedsteforældre, moster, onkel, kusine, ven eller lignende. Det er SÅ hyggeligt at se børnene nyde at være omgivet af deres familie og glade og stolte vise DERES børnehave frem. Vi tænder et bål, spiser noget mad sammen og er ”bare” sammen om en dejlig dag.

Påske
I tiden op til påske klippe-klistrer vi  - denne gang er det dog æg og kaniner med fjer og farver som kreeres og hænges op. Vi er kreative med at så karse og finder altid på nye sjove måde at få karsen til at gro på. Vi holder også påskefrokost en af dagene, med lækker påskefrokost fra Claudias køkken. Vi slutter dagen med en finde små påskeæg på legepladsen som haren har gemt.

Arbejdsdag
Saml jeres krafter - En lørdag i april/maj mødes vi alle i børnehaven hvor vi hammer, banker og rydder op, mens vi spiser noget dejligt mad sammen.

Sommerfest/teltovernatning
En fredag i juni kommer i forældre ud i børnehaven efter arbejde. I har telt med til hele familen og er klar til at overnatte i børnehaven. Det er en fantastisk dag/aften med glade voksne og børn, hvor der bliver grillet og hygget.

Halloween
Hvert år holder vi Halloween med udklædning, græskarhoveder som tømmes og skæres ud, græskarsuppe over bål eller andet uhyggeligt mad. Vi klippe-klistre og u-hygger os.

December
Hele december måned af præget af hygge, varme, pebernødder, bagning, juleklip og julefreden får lov at sænke sig over Stockholmsgave.

En af dagene midt i december holder vi dejlig julefrokost med kolde og lune retter, vi danser om juletræet og synger julesange.  - Vi spiser også rigtig julemiddag med flæskesteg, brun sovs og hele molevitten.

Julefest for børn, forældre og personale
En af lørdagene i november-december samles børn, personale og forældre til julehygge i Stockholmsgave med Juleskovtur hvor vi leder efter julemanden, fælles frokostbuffet, juleklip, hjemmelavet gløgg på bålet og lune æbleskiver.